«Rīgas kuģu būvētavas» valdes priekšsēdētājs atstājis amatu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Kuģu būves un remonta uzņēmuma «Rīgas kuģu būvētava» valdes priekšsēdētājs Jānis Skvarnovičs atstājis amatu, teikts kompānijas sniegtajā informācijā biržai «Nasdaq Riga».

«Rīgas kuģu būvētavas» pārstāvji informē, ka Skvarnovičs atstājis darbu kompānijas valdē ceturtdien, 25.maijā, iesniedzot paziņojumu par valdes priekšsēdētāja amata atstāšanu pēc paša vēlēšanās.

Pēc kompānijas pārstāvju minētā, jauns «Rīgas kuģu būvētavas» valdes loceklis tiks ievēlēts atbilstoši normatīvo aktu prasībām un sabiedrības statūtiem.

Tādējādi šobrīd «Rīgas kuģu būvētavas» valdē strādā Jekaterina Meļņika un Einārs Buks.

Jau vēstīts, ka «Rīgas kuģu būvētava» pagājušajā gadā strādāja ar 20,758 miljonu eiro auditēto apgrozījumu, kas ir par 2,1% mazāk nekā 2015.gadā, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 23,6% un bija 169 807 eiro.

«Rīgas kuģu būvētava» specializējas zvejas laivu, kabotāžas prāmju, palīgpeldierīču būvē un remontā. Kompānijas akcijas kotē «Nasdaq Riga» otrajā sarakstā. Kompānijas lielākais akcionārs ir «Remars-Rīga», kas iekļauts koncernā «Eiroholdings».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu