Irānā un Beļģijā iepazīstina ar Latvijas transporta nozares iespējām

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

VAS «Latvijas dzelzceļš» (LDz) un tā meitas uzņēmums SIA «LDz Loģistika» pagājušajā nedēļā prezentēja Latvijas transporta un loģistikas iespējas starptautiskā dzelzceļa izstādē Irānā, kā arī seminārā, kas norisinājās Beļģijas ostas pilsētā Antverpenē.

Latvijas transporta un loģistikas nozares mērķis ir apgūt jaunus tirgus, jo īpaši Eirāzijā, tāpēc pagājušajā nedēļā LDz piedalījās izstādē «Rail Expo 2017», kas norisinājās Irānas galvaspilsētā Teherānā. LDz stendu apmeklēja daudz nozares ekspertu un interesentu, un jau pirmajās dienās tika izveidoti labi kontakti ar Irānas dzelzceļu un tā meitaskompānijām.

Savukārt Beļģijas ostas pilsētā Antverpenē 17.maijā tika atklāts Latvijas goda konsulāts. Konsulāta atklāšanas ietvaros tika rīkots Flandrijas-Latvijastransporta un loģistikas uzņēmēju sadarbības seminārs, kurā piedalījās un ar saviem pakalpojumiem iepazīstināja LDz meitaskompānija «LDz Loģistika». Semināra dalībniekiem bija iespēja uzzināt par Latviju kā izdevīgu transporta koridoru, lai no Flandrijas ostām, izmantojot Latvijas ostas un «LDz Loģistika» sniegtos multimodālos pakalpojumus, transportētu kravas uz NVS un Āzijas valstīm.

Biznesa seminārā piedalījās arī bijušais Latvijas goda konsuls Valters Van Mehelens. Viņš ar Latviju transporta un loģistikas jomā ir sadarbojies jau vairākus gadu desmitus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu