Viļņā uzstāsies grupa "The Prodigy" (15)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Nākamnedēļ, 5.aprīlī, Viļņas "Siemens Arena" hallē uzstāsies grupa "The Prodigy", ziņo grupas interneta mājaslapa.

Koncertā uzstāsies grupas dalībnieki Kīts Flints, Laiems Haulets, Maksims "Reality", kā arī viesmūziķi Kīrons Pepers un Džeimss Deiviss.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās. To cena ir no 19 latiem.

"Hardcore", "house" un "hard dance" grupas vēsture sākās 1990.gadā, kad iznāca tās pirmais singls "What Evil Lurks". Pēc gada tika izdots arī grupas otrais singls "Charly", kas ātri ieņēma Lielbritānijas deju mūzikas topu pirmās vietas. "The Prodigy" pirmais albums "Experience" ieguva "zelta albuma" statusu, bet 1994.gadā iznākušais otrais albums "Music for the Jilted Generation" guva vēl lielāku atzinību.

1996.gadā iznāca grupas eksperimentālais singls "Firestarter", bet 1997.gadā kulta albums "The Fat of the Land", pēc kuriem grupas darbībā iestājās miera periods. Tikai pēc septiņiem gadiem - 2004.gadā - "The Prodigy" nāca klajā ar jaunu albumu "Always Outnumbered, Never Outgunned", kas tika atzīts par novatoriskāku nekā debijas albums. Grupa atsāka arī aktīvu koncertdarbību, uzstājoties Spānijā, Šveicē, Nīderlandē, Anglijā un Japānā.

Šogad arī "The Prodigy" iecerējusi doties vērienīgā turnejā, kura jau sākusies ar koncertiem Austrālijā un Vācijā, pēc tam notiks uzstāšanās Krievijā, Lietuvā un Vācijā.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu