Pavlova pārstāvētā «Eagles» izstājas no ECHL izslēgšanas spēlēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP

Latvijas uzbrucēja Vitālija Pavlova pārstāvētā Kolorado «Eagles» komanda otrdien izstājās no Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) izslēgšanas spēļu jeb Kellija kausa izcīņas turnīra.

Klusā okeāna divīzijas pusfināla sērijas septītajā mačā «Eagles» izbraukumā ar 2:4 (1:1, 1:3, 0:0) piekāpās latviešu aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētajai Ontario «Reign», sērijā līdz četrām uzvarām ciešot neveiksmi ar 3-4.

Pavlovs šajā mačā metienus pa vārtiem neveica, cīņu noslēdzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Tikmēr Freibergs šai cīņai nebija pieteikts, turklāt viņš sērijā laukumā tā arī nedevās.

Pavlovs šīs sērijas septiņos mačos guva divus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli, izpelnoties negatīvu lietderības koeficientu -2. Savukārt 71 regulārā čempionāta spēlē viņa rēķinā 17 vārti un 17 rezultatīvas piespēles, kas ļāva tikt pie lietderības koeficienta +5.

Līdz ar to «Reign» hokejisti sasnieguši divīzijas finālu, kurā spēkosies ar Jūtas «Grizzlies» hokejistiem.

Kā zināms, Centrālās divīzijas pusfinālu nespēja pārvarēt aizsarga Ričarda Birziņa pārstāvētā Talsas «Oilers», kas sērijā ar 1-4 piekāpās Allenas «Americans».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu