Krievijas propagandas medijam «Sputnik» neveicas savervēt darbiniekus Igaunijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Postimees.ee

Jaunajam Krievijas propagandas medijam «Sputnik» nav veicies savervēt darbiniekus Igaunijā, televīzijas pārraidē «Forum» pavēstījis Igaunijas Drošības policijas (KaPo) direktora vietnieks ģenerālis Martins Arpo.

«Tieši šobrīd viņiem nav nekādu panākumu pazīmju,» sacīja Arpo, atbildot uz jautājumu par «Sputnik» darbinieku vervēšanas aktivitātēm.

Krievijas nacionālā multimediju aģentūra «Sputnik», kas sāka darboties pagājušajā gadā, šogad plāno sākt interneta televīzijas un radiostacijas pārraides 34 valstīs 30 valodās, tostarp Igaunijā.

«Sputnik» plāno atvērt pārstāvniecību Igaunijā un pēta, ar kādiem žurnālistiem varētu sadarboties un kā organizēt darbu Baltijas valstīs.

Igaunijas nacionālā raidsabiedrība ERR februārī ziņoja, ka «Sputnik» nosūtījis vēstules laikraksta «Postimees» un portāla «Delfi» krievu redakcijām, meklējot potenciālos darbiniekus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu