Ķēniņam rezultatīva piespēle; «Canucks» sērijā pret «Flames» nonāk iedzinējos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: USA Today Sports/Scanpix

Zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā mačā pirmdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Ronalda Ķēniņa pārstāvētā Vankūveras «Canucks» komanda.

Aizvadītajā mačā «Canucks» ar rezultātu 2:4 viesos kapitulēja Kalgari «Flames» vienībai, sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 1-2.

Latvietis ar rezultatīvu piespēli atzīmējās trešās trešdaļas izskaņā, kad dāņu uzbrucējs Janiks Hansens guva «Canucks» vienības otros vārtus.

Ķēniņš laukumā pavadīja 9 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā lietoja divus spēka paņēmienus un nopelnīja pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Vārtus uzvarētāju rindās guva Brendans Bolligs, Tīdžejs Broudijs, Sems Benets un Šons Monahans. Savukārt «Canucks» rindās ar precīziem metieniem izcēlās Šons Matiass un Hansens.

Trijās Stenlija kausa izcīņas spēlēs Ķēniņš atzīmējies ar 1 vārtiem, 1 rezultatīvu piespēli un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Nākamo spēli «Canucks» un «Flames» aizvadīs naktī uz trešdienu. Arī nākamais duelis norisināsies Kalgari vienības laukumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu