Probio’Stick® - inovatīvs uztura bagātinātājs ar saldinātāju un plūmju garšu

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Baktērijas, kas dzīvo mūsu zarnu traktā un veido zarnu mikrofloru, palīdz sagremot barību. Daudz dažādu faktoru, ieskaitot antibiotiku lietošanu, stresu, nepilnvērtīgu diētu, var izjaukt normālu zarnu trakta mikrofloras līdzsvaru.

Probio’Stick® ir unikāls, augstas kvalitātes uztura bagātinātājs, kas satur pienskābās baktērijas, ar patīkamu plūmju garšu, ērti lietojamās paciņās. To lietojot, Jūs varat būt drošs, ka saņemsiet organismam nepieciešamās baktērijas. Iepakojumā ir 10 paciņas pa 1,5 g.

Probio’Stick® ir inovatīva formula, kur izmantoti plaši dokumentētie pienskābo baktēriju celmi Lactobacillus helveticus R52 un Bifidobacterium longum R175 un patentētā mikrokapsulēšanas tehnoloģija Probiocap®. Šī progresīvā tehnoloģija aizsargā baktērijas no kuņģa skābes iedarbības, tā nodrošinot to nokļūšanu zarnu traktā, kur tās ir nepieciešamas. Probiocap® tehnoloģija nodrošina Probiostick rezistenci pret kuņģa skābi, karstumu un saspiešanu.

Mutē šķīstošais, patīkamas garšas pulveris ir iepakots vienas devas paciņā, tādēļ Probio’Stick® var lietot bez ūdens uzdzeršanas jebkurā vietā un laikā. Ērti lietojams ceļojot, jo nav jāuzglabā ledusskapī.

Probio’Stick® ir efektīvs un dabisks risinājums aktīviem cilvēkiem.

Īpašības:

* Mikrokapsulēts, rezistents pret kuņģa skābes iedarbību / klīniski pārbaudīts
* Ērts lietošanā / arī ceļojot – vienu reizi dienā / jebkurā laikā / nav jāuzdzer ūdens / nav jāuzglabā ledusskapī / pulverveida
* Patīkama garša (dabiska plūmju garša)
* Tikai 6 kalorijas vienā paciņā / dienā

Ieteicamā deva un lietošana:
1 paciņa dienā, var lietot bez ūdens uzdzeršanas jebkurā dienas laikā. Izšķīst mutē. Bērniem lietot no 3 gadu vecuma.

Sastāvdaļas:
Saldinātājs - ksilīts, maltodekstrīns, pienskābās baktērijas ( 3x10[9] KVV vienā paciņā): Lactobacillus helveticus Rosell - 52, Bifidobacterium longum Rosell – 175, plūmju garšas aromatizētājs, skābuma regulētājs – ābolskābe.
Piesardzība:
Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Neizmantot uztura bagātinātājus kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotājus. Var saturēt glutēnu. Nelietojiet, ja jums ir alerģija pret piena vai sojas produktiem. Satur poliolus, kuru pārmērīga lietošana var izraisīt caureju veicinošu iedarbību.
Uzglabāšana:
Sargāt no mitruma, karstuma un tiešiem saules stariem. Uzglabāt temperatūrā līdz 25°C. Glabāt bērniem nepieejamā vietā! Nelietot pēc derīguma termiņa, kas norādīts uz iepakojuma.
Ražotājs: Lallemand S.A.S., Francijā pēc Mpharma UAB, Lietuvā pasūtījuma.
Probio’Stick® var iegādāties Eiroaptiekās, Mēness Aptiekās, A Aptiekās, Mana Aptieka un neatkarīgajās aptiekās.

Aprīlī Mēness Aptiekās atlaide 15%, lojalitātes klientiem – 25%.

Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu