Slavenības dalās ar atklātiem foto no «Coachella» festivāla

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram/Reuters

Romantika, alkohols, mūzika, supermodeles un selfiji - tas viss (un daudz kas cits, protams) pagājušajā nedēļas nogalē bija aktualitāte numur 1 Kolorado (Kalifornijā) tuksnesī uz austrumiem no Losandželosas, kur norisinājās ikgadējais festivāls «Coachella». Festivāla laikā un pēc tā daudzas slavenības, kuras īpaši iecienījušas šo burziņu, sociālajos tīklos dalījušās ar intīmām, interesantām fotogrāfijām.

Šogad no slavenībām festivālu apmeklēja supermodele Alesandra Ambrosio, sabiedrības dāmīte Parisa Hiltone, slaveno Kardašjanu māsu pusmāsa Kailija Dženere, viņas vecākā māsa Kendala, Fērgija un daudzas citas slavenas šovbiznesa personas.

Festivālu ar savu klātbūtni pagodināja arī kanādiešu tīņu elks Džastins Bībers, kurš tika redzēts Kendalas sabiedrībā, taču viņš svētdienas vakarā ticis izraidīts no «Coachella» mūzikas festivāla.

Festivāla laikā zvaigznes kļūst daudz atraisītākas, un tas ir brīdis, kad ir īpaši interesanti sekot slavenību profiliem sociālajos tīkos. Lūk, dažas no fotogrāfijām.

Coachella ?????

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

GREY X BLUE. Shoutout to my scar

A photo posted by Kylizzle (@kyliejenner) on

?

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on

There she iiiihhh' !!!!!!! #BIRTHDAYWOE

A photo posted by badgalriri (@badgalriri) on

#Coachella Cody and GiGi nice kids and of corse the Welsh fox @hhayleyroberts

A photo posted by David Hasselhoff (@davidhasselhoff) on

#Coachella Friday 2015 @kyliejenner #braceletlove

A photo posted by Fergie (@fergie) on

Coachella ✌️???✨?? #foreveronvacation

A photo posted by alessandraambrosio (@alessandraambrosio) on

#CoachellaSisters #Twins ?

A photo posted by Paris Hilton (@parishilton) on



Šā gada «Coachella» festivāla galvenie izpildītāji bija smagā roka grupa «AC/DC», Džeks Vaits un Dreiks. Festivālā uzstājās tādi mūziķi kā «Alt-J», «Belle and Sebastian», Hozjērs, «War on Drugs», Raiens Adamss un «Florence and the Machine».

«Coachella» ir pirmais pasākums Savienoto Valstu festivālu sezonā un parāda tendences, kas gaidāmas nākamajos vasaras pasākumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu