Prezidents centies uzlabot savu komunikāciju un strādāt pie savām runām

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Valsts kanceleja

Valsts prezidents Andris Bērziņš centies uzlabot savas komunikācijas prasmes, konsultējoties, kā arī strādājot pie savām runām, to intervijā Latvijas Radio 1 raidījumā «Krustpunktā» atzina prezidents.

Jautāts par publiskajā telpā izteikto kritiku viņa komunikācijas spējām, Bērziņš norādīja, ka mute ir tikai viena no ķermeņa daļām, nevis galvenā.

Prezidents gan atzina, ka komunikācija bija viena no jomām, kurā nācās piestrādāt, lai varētu publiski uzstāties. Lai to izdarītu, Bērziņš konsultējies un pats strādājis pie savām runām. Tāpat Bērziņš arī atkārtoti norādīja, ka nevar aizstāvēt to, kam nepiekrīt.

«Politikā tas neder, es to saprotu, bet tā dzīve mani ir mācījusi, un es netaisos mainīties,» sacīja prezidents. «Skaļi vārdi nerisina situāciju. To dara konkrēti darbi,» norādīja Bērziņš.

Kā vēstīts, Bērziņš paziņojis, ka nekandidēs otrajam Valsts prezidenta amata termiņam.

«Pateicos visiem par sadarbību, atbalstu, konstruktīvu kritiku un godprātību it visā, ko esam šajos četros gados kopīgi paveikuši Latvijas labā!» norādīja Bērziņš.

Šī ir pirmā reize atjaunotās Latvijas vēsturē, kad prezidents labprātīgi izvēlas nekandidēt otrajam amata termiņam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu