Aptauja: Iedzīvotāji 12.Saeimas darbu vērtē kā viduvēju

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Iedzīvotāji 12.Saeimas darbu vērtē kā viduvēju, 10 punktu skalā piešķirot 5,4 punktus, liecina pētījumu kompānijas «TNS» sadarbībā ar LNT raidījumu «900 sekundes» aprīlī veiktais pētījums.

Lūgti novērtēt savu apmierinātību ar 12.Saeimas darbu 10 punktu skalā, kur viens nozīmē «ļoti neapmierināts», bet 10 - «ļoti apmierināts», vidējais Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem sniegtais vērtējums apmierinātībai ar 12.Saeimas darbu ir 5,4 punkti.

Drīzāk pozitīvu vērtējumu, septiņus un vairāk punktu, parlamenta darbam sniegusi apmēram ceturtā daļa jeb 27% iedzīvotāju. Savukārt vidēju vērtējumu, piecus un sešus punktus, 12.Saeimas darbam sniegusi trešā daļa jeb 33% iedzīvotāju.

Drīzāk negatīvu vērtējumu, četrus un mazāk punktu, 12.Saeimas darbam sniegusi apmēram trešā daļa jeb 35% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā no 18 līdz 55 gadiem, informēja «TNS» pārstāve Laura Vendele.

5% iedzīvotāju nav snieguši konkrētu vērtējumu 12.Saeimas darbam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu