Līdz šim par «Elvi» veikaliem pārveidoti 32 «Saules veikali»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Līdz šim par «Elvi» veikaliem pārveidoti 32 «Saules veikali», aģentūru LETA informē «Elvi» franšīzes turētājas un devējas SIA «Elvi Latvija» komercdirektore Laila Vārtukapteine.

Februārī tika pārveidoti un atvērti 15, bet martā durvis vēra 17 jaunie «Elvi» veikali.

Pievienojoties «Elvi» franšīzei, 62 «Saules veikalu» pārvaldītāja SIA «Antaris» veikalu pārbūves un pielāgošanas darbus atbilstoši «Elvi» zīmola konceptam sāka janvārī.

SIA «Antaris» veikali «Elvi» martā tika atvērti Latgalē, Vidzemē, Zemgalē un Rīgā.

Patlaban «Elvi» franšīzes ķēdē ir 52 Latvijas uzņēmēji, kas ik dienu nodrošina pircējus ar svaigu vietējo produkciju 165 «Elvi» veikalos visā Latvijā.

Kā ziņots, «Elvi Latvija» apgrozījums pērn bija 3,32 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija. Tas ir par 16% vairāk nekā 2013.gadā, kad apgrozījums bija 2,87 miljoni eiro. Tikmēr uzņēmuma peļņa pērn bija 73 487 eiro, bet 2013.gadā - 66 110 eiro.

SIA «Elvi Latvija» dibināta 2010.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 2845 eiro. «Elvi Latvija» īpašnieki ir Imants Rendenieks - 40%, «Dyaltos Capital» - 20%, SIA «Linde grupa» - 20% un SIA «Antaris» - 20%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu