Pieredzes stāsts: kā aktivizēt vielmaiņu un notievēt pēc 30 gadu vecuma

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biroja administratore Dana Volkova (36) atklāj – ar kādu visai neparastu triku viņa atbrīvojās no liekā svara ļoti īsā laikā. Lasi interviju ar Danu un uzzini, kā viņai tas izdevās!

– Dana pastāsti par sevi – kāda bija tava iepriekšējā pieredze ar tievēšanu?

– Vēl pirms gadiem 10 nezināju tādu vārdu kā liekais svars. Nebiju kārna kā modele, bet par resnu mani neviens nesauca. Pieņemties svarā sāku pēdējos gadus, jutos arvien sliktāk. Pamazām no sava 38. izmēra pārgāju uz 42. Mēģināju ievērot diētas no žurnāliem, bet rezultātu nebija, tikai zemē nomests laiks un sabojāts garastāvoklis. Jau biju sākusi samierināties, ka pēc 35 «nespīd» notievēt.

– Kā izlēmi mēģināt Stokholmas diētu?

– Stokholmas diētu pirmā nopirka kolēģe. Kad viņa man pastāstīja par diētu, biju skeptiska. Bet viņa notievēja par 7 kilogramiem burtiski manā acu priekšā. Tādu rezultātu es arī gribēju! Aizpildīju svara testu un pasūtīju individuālo diētu sev arī.

– Kāds bija triks, ar kuru tev izdevās notievēt?

– Izrādās – svarīgi ir ne tikai tas, ko tu ēd, bet arī – ar kādiem intervāliem un kādās kombinācijās. Dažus pārtikas produktus nemaz nevar vienus pašus ēst! Piemēram, šokolādi. Ja ēdīsi atsevišķi, viss aizies uz taukiem, ātri kļūsi resna. Bet, ja saliek kopā ar vielmaiņu aktivizējošām lietām, tad var ēst garšīgi bez bailēm. Jo vielmaiņa paliek ātrāka un ātrāk visu sadedzina. Neveidojas nekādas nesmukas tauku krokas sānos vai uz vēdera. Tas arī ir tas triks – pareizās ēdienu kombinācijas! Ievēroju šo principu un man jau nedēļas beigās bija pieci kilo nost.

– Ko tu ieteiktu citām sievietēm, kas arī vēlas notievēt?

– Ja šaubies, vai tev vajag notievēt, izģērbies līdz apakšveļai un nostājies pie spoguļa dienas gaismā. Ja esi mierā ar to, ko redzi – apsveicu! Ja nē, tad iesaku – uztaisi savu individuālo diētu. Tā ir vienreizēja iespēja beidzot tikt pie slaida auguma!

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ar sev īpaši sastādītu uztura plānu! Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus.

Aizpildi testu un izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu