Jauno sezonu uzsāks brīvdabas krāmu tirdziņš «Riga Flea Market»

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.facebook.com

Šodien no plkst.11 līdz 16 Spīķeru kvartālā notiks brīvdabas krāmu tirdziņš «Riga Flea Market». Krāmu tirdziņā būs iespējams iegādāties preces visdažādākajām vajadzībām un mērķiem. Tirdziņa piedāvājumā būs gan antīkas mēbeles, gan mājas interjera priekšmeti, kā arī vinila plates, nozīmītes, porcelāna figūriņas, trauki, grāmatas, aksesuāri, krāšņumlietas, apģērbi un citas lietas.

Tirdziņa mērķis ir attīstīt un iedzīvināt labākās Eiropas pilsētu brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgas centrā, kad par andelmani var kļūt ikviens, kam ir kas īpašs un vērtīgs krājumā, ko nodot citam saimniekošanā. Savukārt pircēji šādos tirdziņos var atrast dažādas interesantas lietas ar stāstu un, iegādājoties tās, dot tām otro elpu.

«Pagājušais gads tirdziņiem bija kā testa, izpētes versija, kad centāmies saprast, vai šāds tirdziņš Rīgai ir nepieciešams, vai būs pietiekami daudz tirgotāju ar kvalitatīvu un interesantu piedāvājumu un, protams, vai būs pietiekami liela pircēju interese. Jāteic, ka uz visiem šiem jautājumiem atbilde ir pozitīva, turklāt šogad jūtam, ka tirdziņš aug un attīstās, veidojas par zīmolu, kas sāk runāt pasts par sevi un tas priecē. Ceram, ka šīs sezonas tirdziņi būs interesantiem, noderīgiem un košiem atradumiem bagāti,» stāstīja biedrības «Rīgas Spīķeri» valdes priekšsēdētāja Elīna Stelcere.

Tirdziņš norisināsies Spīķeru kvartāla laukumā. Ieeja tajā būs bez maksas.

Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 9.maijā, 13.jūnijā, 11.jūlijā, 8.augustā un 12.septembrī.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu