Trešo nedēļu pēc kārtas ASV albumu topā kantri albums (9)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Trešo nedēļu pēc kārtas ASV albumu topa "Billboard 200" pirmajā vietā kantri mūzikas albums. Šoreiz 55 gadus vecās Ribas Makeintairas (Reba McEntire) "Keep On Loving You" (96 000 kopijas).

Pagājušās nedēļas līderis 56 gadus vecais amerikāņu kantri izpildītājs Džordžs Streits (George Strait) ar "Twang" (61 000) noslīdējis uz 2.vietu, savukārt Dženiferas Netlas (Jennifer Nettles) un Kristiana Buša (Kristian Bush) kantri duets Sugarland, kas pirmajā vietā debitēja pirms divām nedēļām, ar CD/DVD izdevumu "Live on the Inside" (ekskluzīvi "Wal-Mart") noslīdējis uz 21.

Šons Pols (Sean Paul) topā ar jauno "Imperial Blaze" debitē 12.vietā
Šons Pols (Sean Paul) topā ar jauno "Imperial Blaze" debitē 12.vietā Foto: Publicitātes foto

"Keep On Loving You" ir Ribas Makeintairas 11. numur 1 albums "Top Country Albums" konkurencē, kas ļauj viņai apsteigt konkurentes Loretas Linnas (Loretta Lynn) rekordu.

3.vietā jaunums no amerikāņu alternatīvā roka grupas Third Eye Blind - vīru piektais studijas albums "Ursa Major" kļuvis par pirmo grupas top10 panākumu. "Ursa Major" (skat. video) seko 2003. gada albumam "Out of the Vein", kas tolaik spēja uzkāpt tikai līdz 12.vietai.

VIDEO: Third Eye Blind "Don''t Believe a Word"

Savā dzimtenē uz augšu turpina kāpt arī brāļi Folovili - pēc triumfa Eiropā Kings of Leon albums uzkāpis jau līdz 4.vietai.

Jamaikas izcelsmes dīdžejs – Šons Pols (Sean Paul) topā ar jauno "Imperial Blaze" debitē 12.vietā, savukārt amerikāņu R&B dziedātāja Ledisi ar savu ceturto studijas albumu "Turn Me Loose" - 14.vietā.

Pateicoties iekļūšanai filmas "Krēsla" skaņu celiņā, 18.vietā debitē amerikāņu grupa MuteMath ar otro studijas albumu "Armistice".

Savukārt singlu konkurencē 1. vietā vēl joprojām grupa Black Eyed Peas.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu