JoJo Mayer Rīgā (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar Rīgā, “Sapņu Fabrikā” uzstāsies talantīgais bundzinieks, drum’n’bass virtuozs JoJo Mayer. Koncerta sākums plkst. 21.30, bet ieeja “Sapņu Fabrikā” būs no plkst. 20. Biļetes uz koncertu ikviens interesents varēs iegādāties pirms pasākuma “Sapņu Fabrikas” kasēs. Biļetes cena Ls 12.

Pirms JoJo Mayer koncerta ikviens pasākuma apmeklētājs varēs baudīt “Jaffa Riga” dīdžeju uzstāšanos.

JoJo Mayer jau ir ieradies Latvijā. Mūziķis pirms koncerta nedaudz apskatīs Rīgu, bet vēlāk pēcpusdienā dosies uz “Sapņu Fabriku”, kur notiks mēģinājums.

Talantīgā bundzinieka JoJo Mayer koncerts aizsāk koncertaģentūras FBI jauno džeza mūzikas projektu “cool jazz”. Projekta ietvaros Rīgā notiks dažādu pasaules džeza mūzikas zvaigžņu koncerti.

Šo projektu koncertaģentūra FBI realizē sadarbībā ar Saulkrastu džeza festivāla rīkotājiem.

JoJo Mayer ir ieguvis popularitāti gan ar bungu spēli, presē izpelnoties tādus apzīmējumus kā "tornado virtuoso" un "drum wizard", gan sintezējot džezu ar elektronisko mūziku. Pie bungām JoJo Mayer pirmo reizi sēdās 2 gadu vecumā, bet pirmā publiskā uzstāšanās viņam notika Honkongā, kad mūziķis bija tikai trīs gadus vecs.

Aizvadītās desmitgades nogalē JoJo Mayer atklāja elektronikas sniegtās iespējas un gadsimtu mijā kļuva slavens ar savām ekstravagantajām performancēm, kurās elektronika un multimediji tika aktīvi miksēti ar džezu. Gadiem ejot bundzinieks kļuvis par pielūgsmes objektu daudziem elektronikas un bungu spēles cienītājiem, jo JoJo izpelnījies atzinību ne tikai daudzo avangarda cienītāju vidū vien.

"Es cenšos uzcelt tiltu starp mūsdienu jauniešu kultūru un dzīvo mūziku. Katrai mākslas revolūcijai ir sava platforma. Ja tev ir labas idejas un emocijas, tad tas ir tas, ko cilvēki vēlas dzirdēt. Te nav runas par to, cik stundas tu esi vingrinājies, bet par to, cik daudz mūzikas tu esi nospēlējis," saka JoJo Mayer.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu