Google palīdz ieviest kārtību ikdienā (8)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Aktīvajā dzīves ritējumā ir viegli šo to piemirst, aizmirst, nokavēt. Lai tā nenotiktu, mobilajām ierīcēm ir dažādi laika plānošanas un atgādinājumu rīki.

Jaunākais plašajā piezīmju un sarakstu veidošanas aplikāciju klāstā ir Google Keep pakalpojums. Tas pieejams interneta vietnē play.google.com brīvai lejupielādēšanai un pēcāk ir lietojams gan mobilajā ierīcē, gan ar datora starpniecību Google datu mākonī - http://drive.google.com/keep.

Keep aplikācija ļauj veikt virkni vienkāršu, bet ikdienā bieži nepieciešamu darbību – atgādinājumu sarakstu veidošanu, uzdevumu pierakstīšanu, ideju piefiksēšanu uz virtuālām dažādu krāsu lapiņām, audio formātā vai arī ar fotogrāfijas palīdzību.

Aplikācijai var piekļūt caur tradicionālo īsceļu, bet var izmantot arī tai pievienoto sākumekrāna rīku (widget), lai piezīmes varētu veikt uzreiz pēc ekrāna atbloķēšanas.

Foto: Ekrānšāviņš

Komentāri (8)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu