F-1 sezonas atklāšana TV3 un VSB marta beigās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

29. martā ar F-1 Austrālijas Grand Prix sacensībām Melburnas Albertparka trasē sāksies ilgi gaidītā jaunā FIA Pirmās formulas pasaules čempionāta sezona. Pateicoties ekskluzīvajām tiesībām, ko šogad iegādājās VIASAT Broadcasting, skatītājiem Latvijā būs iespējams sekot līdzi F1 jaunajai sezonai, kuru vēl lielākā apjomā nekā līdz šim translēs TV3 Latvija un sporta kanāls VIASAT SPORT BALTIC (VSB).

Sacensības komentēs Latvijā atzīti F1 eksperti un komentētāji: Jānis Janševics, Aldis Putniņš, Jānis Heincbergs un Andris Jurga.

Noslēgtais līgums paredz, ka kanāls TV3 F-1 sacensības tiešraidē translēs svētdienās. Lielisks jaunums visiem F-1 faniem būs iespēja tiešraidē kanālā VIASAT SPORT BALTIC redzēt treniņbraucienus piektdienās un kvalifikācijas braucienus sestdienās. Savukārt tiem skatītājiem, kuri nebūs pie TV ekrāniem svētdienās, būs lieliska iespēja atkārtojumus no TV3 sacensību tiešraidēm redzēt VSB kanālā.

Turpina Toms Circenis, TV3 Latvia sporta raidījumu producents un VSB programmu direktors: „Esmu gandarīts par TV3 ilgtermiņa lēmumu līdz 2011. gadam, kā to paredz noslēgtais sadarbības līgums, pārraidīt F1 sacensības. Jau iepriekš kanāls ir attaisnojis skatītāju un sporta fanu cerības, nodrošinot dažāda augsta līmeņa sacensību pārraides. No 1999. gada VIASAT un TV3 pieder tiesības translēt pasaules čempionātu hokejā, no 2000. gada UEFA Čempionu līgu futbolā, savukārt no 2009. gada līdzās F-1 ir iegādātas arī motošosejas “karaliskās” klases Moto Grand Prix translāciju tiesības.”

TV3 Latvija un VSB sekos līdzi 29. martā gaidāmajām F1 sezonas atklāšanas sacensībām, kas sāksies 8:50. F-1 pārraides komentēs Latvijā atzīti F1 eksperti un komentētāji: Jānis Janševics (F-1 komentētājs), Aldis Putniņš (interneta portāla www.f1.lv galvenais redaktors), Jānis Heincbergs (F-1 eksperts), kā arī Andris Jurga (kanāla VSB komentētājs). F-1 sacensības Latvijas TV skatītājiem ir pieejamas jau kopš 90.gadu vidus, un F-1 fanu pulks ar katru gadu kļuvis arvien plašāks. Jāatgādina, ka VIASAT Broadcasting noslēgtais līgums paredz tiesības translēt FIA Pirmās formulas pasaules čempionātu (FIA Formula One World Championship™) arī 2010. un 2011. gada sezonā. Kopumā 2009. gada sezonā notiks 17 Pirmās formulas (F-1) posmi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu