Gulbis godam zaudē Ančičam (18)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Latvijas tenisists Ernests Gulbis Sanktpēterburgas atklātā turnīra pusfināla spēlē ar 2-6, 3-6 zaudēja horvātu tenisistam Mario Ančičam, izstājoties no cīņas par uzvaru turnīrā.

Spēles pirmajā setā pēc pirmajiem diviem geimiem rezultāts bija neizšķirts 2:2, bet vēlāk izpaudās ATP pasaules ranga 12.vietas īpašnieka Ančiča pārākums. Otrajā setā turnīra galvenā sensācijas autors Gulbis spēja saglabāt līdzsvaru līdz 3:3, bet beigu beigās tomēr bija spiests atzīt titulēta un spēcīga pretinieka pārākumu.

Gulbis ATP rangā ieņem 204.vietu un viņa iekļūšana šāda ranga turnīra pusfinālā jau ir Latvijas tenisa liels panākums.

Jau ziņots, ka Gulbis, kurš dalībai Sanktpēterburgas atklātajā tenisa turnīrā saņēma organizatoru "wild card", pirmajās trijās kārtās pārspēja Čehijas tenisistus. Pirmajā spēlē Gulbis ar 6-4, 3-6, 7-6 (7:4) uzvarēja Robinu Viku, pēc tam ar 5-7, 6-3, 6-3 pārspēja Lukašu Dluhiju, bet ceturtdaļfinālā ar 7-6 (8:6), 6-7 (4:7), 6-2 pieveica Janu Hernihu kļūstot turnīra pusfinālā.

Sanktpēterburgas atklātā turnīra otrajā pusfinālā sestdien tiksies zviedrs Tūmass Jūhansons un krievs Nikolajs Kuņicins.

Komentāri (18)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu