Par kredītkaršu viltošanu aiztur "ID Card Systems" līdzīpašnieku.

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas pilsētas Centra rajona tiesa aizdomās par viltotu kredītkaršu izgatavošanu apcietinājusi sešus pagājušās nedēļas nogalē aizturētos vīriešus. Tostarp lielākā plastikāta karšu ražotāja Latvijā SIA "ID Card Systems" līdzīpašnieku un komercdirektoru Oskaru Ozolu.

Kā informē aģentūra LETA, Ozolu Drošības policija aizturēja piektdien viesnīcā "Reval Hotel Latvia", starptautiskās konferences "Bankas un finanses Baltijā 2002" ietvaros notikušajā izstādē pie uzņēmuma stenda.

Visi aizturētie savu vainu noliedz, apgalvojot, ka nezina, par ko ir arestēti. Krāpnieku grupa aizturēta, Drošības policijai sadarbojoties ar Satversmes aizsardzības biroju un Igaunijas Drošības policiju. Aizturētajiem atsavināti vairāki desmiti viltotu kredītkaršu, kā arī ar viltotām kartēm iegādātās preces. Policija atradusi arī aparatūru, ar kuru tika izgatavotas viltotās kredītkartes.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu