Aleksandrs Starkovs: Turcija pašlaik ir spēcīgāka nekā Zviedrija (2)

LETA/REUTERS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas futbola izlases galvenais treneris Aleksandrs Starkovs uzskata, ka Turcija pašlaik ir spēcīgāka nekā Zviedrija un to pieveikt būs ļoti grūti.

"Mēs centīsimies, cik mūsu spēkos, bet būs ļoti grūti," aģentūrai "Reuters" sacīja Starkovs pēc šodien notikušās 2004.gada Eiropas čempionāta futbolā kvalifikācijas "play off" kārtas izlozes, kurā noskaidrojās, ka Latvijas pretinieki cīņā par iekļūšanu finālturnīrā būs Turcija. "Pašlaik viņi pavisam noteikti ir spēcīgāki nekā Zviedrija," piebilda Latvijas izlases treneris, kura vadītie futbolisti sestdien zviedrus izbraukumā pieveica ar 1:0, nodrošinot vietu "play off". Turcijas izlases menedžeris Kans Kobanoglu savukārt izteicis apmierinājumu, ka izlozē pretiniekos gadījusies tieši Latvija. "Mēs esam priecīgi, ka ielozēti pret komandu, kas futbola ziņā ir zem mums," Kobanoglu teikto citē ziņu aģentūra "Anatolian".

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu