Rīgā īslaicīgās aizturēšanas izolatorā aizņemtas visas vietas (18)

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Rīgas Galvenās policijas pārvaldes īslaicīgās aizturēšanas nodaļā, kur tiesas piespriestos administratīvos arestus par braukšanu reibumā izcieš Rīgā aizturētie autovadītāji, pašlaik ir aizņemtas visas vietas.

Kā stāstīja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja vecākais inspektors Aigars Bērziņš, tas tomēr nenozīmējot, ka likumu pārkāpušie vadītāji pašlaik var izsprukt nesodīti, jo soda izciešanai cilvēkus var izvietot arī tuvējā apkārtnē esošajos izolatoros, piemēram, Jūrmalā un Ogrē.

Bērziņš atzina, ka līdz ar jauno administratīvo sodu noteikšanu par braukšanu reibumā izolatoros ievietoto cilvēku skaits ir audzis, taču līdz šim vēl nekad nav izveidojusies situācija, ka aizturētos nav kur izvietot.

Jau ziņojām, ka no pērnā gada 14.oktobra, kad stājās spēkā jaunie sodi, līdz gada beigām ar tiesas lēmumu administratīvais arests bija piespriests bija 332 šoferiem, no tiem par braukšanu alkohola reibumā - 299 šoferiem, kuru organismā konstatēta vairāk nekā viena promile alkohola.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu