Kuksiks - Eiropas basketbola jaunais talants (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Starptautiskajā jauniešu nometnē "Basketbols bez robežām", kas jūlija beigās notiks Itālijā, piedalīsies arī Latvijas jaunais basketbolists Rihards Kuksiks.

Starptautiskā basketbola federācija un Nacionālā basketbola asociācija no vairākām Eiropas valstīm izvēlējās 49 jaunos basketbola talantus, kuriem būs gods piedalīties Eiropas nometnē "Basketbols bez robežām".

Šajā nometnē treneru statusā piedalīsies NBA zvaigznes vācietis Dirks Novickis un Krievijas labākais basketbolists Andrejs Kiriļenko, kā arī Šarlotes "Bobcats" slovēņu centrs Primožs Brežecs, horvāts Gordans Giričeks no Jūtas "Jazz" un gruzīns Zaza Pačulija no Milvoki "Bucks".

"Basketbols bez robežām" Eiropas nometnē būs NBA kluba Denveras "Nuggets" galvenais treneris Džordžs Karls un bijušais NBA spēlētājs Vinnijs del Negro, kā arī vairāki citi treneri no dažādiem NBA klubiem.

Līdztekus treniņiem jaunajiem basketbolistiem notiks ANO Bērnu fonda (UNICEF) rīkotie semināri par dažādām izglītojošām tēmām.

"Basketbols bez robežām" - Eiropas nometne, kas tiek rīkota jau piekto reizi, - šogad no 28. jūlija līdz 31. jūlijam notiks Itālijas pilsētā Trevizo.

Šogad pirmo reizi "Basketbola bez robežām" nometne tiks rīkota arī Āzijā, bet otro reizi - Āfrikā un Amerikā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu