Uz vakanto PMLP priekšnieka amatu pieteikušies trīs kandidāti.

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Konkursā uz Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes (PMLP) priekšnieka amatu divu nedēļu laikā pieteikušies trīs cilvēki.

Viens no kandidātiem esot kāds izglītības iestādes vadītājs, otrs - valsts pārvaldes darbinieks, bet trešais kandidāts nākot no biznesa aprindām. Sīkāku informāciju par kandidātu dzimumu, vecumu un citus šo personu datus Kancēna pagaidām neizpauda. Konkursā vēl var pieteikties līdz 8.augustam. Pēc tam ministrija izveidos pretendentu izvērtēšanas komisiju un lems par piemērotāko kandidātu PMLP šefa amatam. Pretendentiem jābūt augstākajai izglītībai un pieredzei vadošā administratīvā amatā. Tāpat PMLP priekšnieka amata pretendentiem jābūt labām angļu un krievu valodas zināšanām. Vēlama pieredze lielu informācijas sistēmu ieviešanā un uzturēšanā. Kopā ar pieteikuma vēstuli pretendentiem IeM Personāla nodaļā jāiesniedz arī izglītību apliecinošu dokumentu kopijas un CV. Konkurss uz PLMP priekšnieka amatu izsludināts pēc iekšlietu ministra Māra Gulbja lēmuma no 1.jūlija līdzšinējo PMLP priekšnieku Mārtiņu Bičevski iecelt par IeM valsts sekretāra vietnieku sakaru un informācijas jautājumos. Bičevska pienākumu izpilde pagaidām uzticēta viņa līdzšinējai vietniecei Mairitai Rozei.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu