Latvijas hokeja izlase pārbaudes spēlē tiekas ar Kanādu . (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas hokeja izlase šodien Rīgas Sporta pilī pēdējā pārbaudes spēli pirms starta pasaules čempionātā tiekas ar Kanādas valstsvienību.

Spēli, kas sāksies pulksten 18.30, tiešraidē varēs vērot arī TV3. Līdz šim Kurta Lindstrēma vadītajai komandai bijušas trīs pārbaudes spēles. Pirmajā mačā Latvijas izlase ar rezultātu 5:2 pārspēja Somijas komandu, bet otrajā abu izlašu mačā ar 2:1 pārāki jau bija somi. Visbeidzot otrdien Latvijas hokejisti ar rezultātu 2:1 uzveica Šveices valstsvienību. 2003.gada pasaules čempionāts hokejā no 26.aprīļa līdz 11.maijam notiks Somijas pilsētās Helsinkos, Turku un Tamperē. Apakšgrupu turnīrā Latvija tiksies ar Kanādu, Zviedriju un Baltkrieviju, kura šogad izcīnīja tiesības spēlēt augstākajā divīzijā. Sacensību otrajā kārtā iekļūs apakšgrupas trīs labākās vienības, bet ceturtās vietas īpašniece cīnīsies par palikšanu augstākajā divīzijā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu