Ozoliņam piespēle pret "Blackhawks". (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas aizsargs Sandis Ozoliņš izdarīja vienu rezultatīvu piespēli trešdien notikušajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, bet viņa pārstāvētais klubs Anaheimas "Mighty Ducks" savā laukumā ar rezultātu 5:2 pārspēja Čikāgas "Blackhawks" vienību.

Ozoliņš maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficentu. Uzvarētāju labā divus vārtus guva Stīvs Tomass, bet pa vienai reizei Čikāgas kluba vārtsargu pārspēja Petrs Sikora, Džeisons Krogs un Maiks Leklērks. "Blackhawks" labā abus vārtus guva Stīvs Salivans. Vēl vienā trešdienas spēlē Karolīnas "Hurricanes", kas otrdien nosūtīja uz fārmklubu latviešu vārtsargu Artūru Irbi, izbraukumā pagarinājumā ar rezultātu 3:2 pārspēja Bufalo "Sabres" vienību. Par spēles galvenajiem varoņiem kļuva Kregs Adamss, kas guva uzvaras vārtus pagarinājuma ceturtajā minūtē, un "Hurricanes" vārtsargs Patriks Derošē, kas atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem. Pa vieniem vārtiem uzvarētāju labā guva arī Rons Frensiss un Radims Vrbata. "Sabres" rindās ar rezultatīviem metieniem izcēlās Adams Meirs un Tims Konolijs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu