"Tele2 Baltic Beach Party" dalībnieku saraksts tuvojas 100 (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tuvojoties astotajam "Tele2 Baltic Beach Party", kas norisināsies 25. un 26. jūlijā Liepājā, arvien konkrētākas un kolorītākas aprises gūst saraksts ar tiem mūziķiem, grupām, DJ un cita žanra un formāta šovmeņiem, kuri uzstāsies pludmales festivālā. Kopumā šogad mākslinieku skaits uz pavisam 7 skatuvēm tuvojas pārliecinošajam skaitlim 100.

Uz Lielās skatuves dalību festivālā papildus jau esošajiem apstiprinājuši arī Astro`n`out, deju mūzikas pasaulē nesen vēl pārliecinošāk iemirdzējusies efektīgā meitene Ella, kā arī Liepājas mūzikas drēbes zinātājs, viens no pēdējiem vēju pilsētā radītiem spīdekļiem pie Latvijas mūzikas debesīm, ripojošais akmens un sirdspukstu pavēlnieks Andris Ērglis. Protams, saprotams, "Tele2 Baltic Beach Party" nebūtu tas "Tele2 Baltic Beach Party" bez liepājnieku grupas Tumsa un čellu akrobātiem, trio Melo-M, kas arī parakstījušies par uzstāšanos pludmales ballītē.

Arī Beach Rock skatuve šogad būs iespaidīgāka nekā jebkad, uz tās kopumā uzstāsies 18 grupas: mākslinieku liste papildinājusies ar iespaidīgu un kolorītu ierakstu – grupa Inokentijs Mārpls. Tā ir apvienība, kuras pirmsākumi rodami nosaukumā "Aklā zarna", kurai dažādos laikos pierakstījušies virkne visdažādāko mūziķu, kura joprojām nomodā par punk, hardcore un ska mūziku.

Lielā skatuve: REAMONN, LIQUIDO, SUNRISE AVENUE, THE BOSSHOSS AUDIOSMOG, CASCADA, SEAN KINGSTON, БИ-2, ALPHAVILLE, MELNĀ PRINCESE, LABVĒLĪGAIS TIPS, EOLIKA, ASTRO`N`OUT, ELLA, ANDRIS ĒRGLIS, TUMSA, MELO-M.

Beach rock: BEDWETTERS, SATELLITES LV, ZIG ZAG, R.A.P., MOFO, COMMING SOON, IVO FOMINS, THE HOBOS, PIENVEDĒJA PIEDZĪVOJUMI, INOKENTIJS MĀRPLS.

(… informācija par pārējiem māksliniekiem un skatuvēm vēl būs)

Šobrīd biļetes uz abām dienām pieejamas par 20 latiem, savukārt vienas dienas biļete par 14 latiem; tās iespējams nopirkt dažādos veidos – gan „Biļešu paradīzes” kasēs, gan internetā – mājas lapā www.bilesuparadize.lv, kur šogad pirmo reizi var iegādāties arī e-biļeti. Vēlāk biļetes kļūs dārgākas.

Vairāk informācijas par festivālu www.beachparty.lv.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu