"Jam Orchestra" jauniešu koris "Sonore"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

21. decembrī plkst.16 notiks instrumentālās džeza grupas "Jam Orchestra" un jauniešu kora "Sonore" Ziemassvētku koncerts Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā "Mazā ģilde".

Jau šo svētdien, 21. decembrī plkst. 16:00, Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrā "Mazā ģilde" neparastā kopprojektā dažādu pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas atskaņos jauniešu koris "Sonore" un instrumentālā džeza grupa "Jam Orchestra".

Jauniešu koris "Sonore" dibināts 1987. gada 13. oktobrī kā mūzikas prieka un mīlestības koris. To dibinājis diriģents prof. E. Račevskis. Korī muzicē vairāk nekā trīsdesmit jaunieši ar skanīgām balsīm un lielu radošo degsmi, kopš 1997. gada kora galvenais mākslinieciskais vadītājs ir diriģents Mārtiņš Ozoliņš. Kopā ar kori Ziemassvētku koncertu ieskandinās instrumentālā džeza grupa "Jam Orchestra", kuras repertuātrā dzirdamas jazz, jazzrock, blues un funk virzienu kompozīcijas.

"Jam Orchestra" šajā koncertā atskaņos ne tikai dažādu pasaules komponistu Ziemassvētku melodijas kopā ar kori "Sonore", bet arī džeza grupas iemīļotākās un emocionālākās kompozīcijas.

Ieeja koncertā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu