Lielākais apgrozījums - metāllūžņu pārstrādātājiem un atkritumu apsaimniekotājiem

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Pagājušajā gadā pakalpojumu nozarē pēc apgrozījuma līderi bijuši uzņēmumi, kas nodarbojas ar metāllūžņu pārstrādi un atkritumu apsaimniekošanu, liecina SIA «Firmas.lv» un aģentūras LETA veidotais «Latvijas biznesa gada pārskats 2017».

Pakalpojumu nozares «Top 10» līderis pēc apgrozījuma jau vairākus gadus ir metāllūžņu pārstrādes uzņēmums SIA «Tolmets», kura apgrozījums pērn bija 95,45 miljoni eiro.

«Top 10» otrajā vietā iekļuvusi atkritumu apsaimniekošanas kompānija SIA «Clean R» ar 32,39 miljonu eiro apgrozījumu, bet trešajā vietā metāllūžņu pārstrādātājs SIA «Metalekspo» ar 21,28 miljonu eiro apgrozījumu.

Tālāk pēc apgrozījuma lielākie uzņēmumi pakalpojumu nozarē ir otrreizējo izejvielu pārstrādātājs AS «PET Baltija» ar 18,42 miljonu eiro apgrozījumu, metāllūžņu pārstrādātājs SIA «Cronimet Latvia» ar 15,34 miljonu eiro apgrozījumu, apsardzes kompānija AS «G4S Latvia» ar apgrozījumu 14,88 miljonu eiro apmērā, atkritumu uzglabāšanas pakalpojumu sniedzēja SIA «Getliņi Eko» - 14,19 miljoni eiro, juvelieriztrādājumu uzpircēja SIA «Aurum Invest» - 13,22 miljoni eiro, metāllūžņu pārstrādātājs SIA «Imetals» - 10,47 miljoni eiro un metāllūžņu pārstrādātāja SIA «Sanekss» - 10,28 miloni eiro.

«Latvijas biznesa gada pārskata» kārtējā izlaidumā iekļautas veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas un prognozes, kā arī padziļināts biznesa vides apskats un detalizēti nozaru uzņēmumu saraksti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu