Lietus radītie bojājumi Stradiņa slimnīcas jaunajā korpusā ir nelieli, taču obligāti novēršami

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Patrīcija Eglīte/LETA

Lietavu radītie bojājumi Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas (PSKUS) A korpusā ir nelieli, taču obligāti novēršami, aģentūrai LETA sacīja slimnīcas Jaunās būvniecības daļas vadītājs Jānis Komisārs.

Viņš skaidroja, ka bojājumi Stradiņa slimnīcas A korpusā tika konstatēti pie četrām gaisa lūkām. Viņš pauda, ka tie neesot tik grandiozi, kā tika atspoguļots sociālajos tīklos. Turklāt internetā izplatītā informācija par applūdušu pagrabstāvu neesot patiesa.

Komisārs uzskata, ka bojājumi A korpusā ir nelieli, bet obligāti novēršami, jo var izraisīt tālākas sekas.

Pēc viņa paustā, defektu novēršanas termiņš varētu tapt skaidrāks šīs nedēļas laikā, jo pagaidām notiek bojājumu izpēte.

Komisārs norādīja, ka tagad plānots atsegt konstrukcijas, lai redzētu, pa kurieni ūdens telpās iekļuvis un kas, iespējams, būvniecībā izdarīts nepareizi.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka defektu novēršanai netiks izmantoti slimnīcas līdzekļi, jo būvnieku garantija paredz, ka visas izmaksas saistībā ar defektu novēršanu sedz būvnieks.

LETA jau vēstīja, ka spēcīgo lietavu laikā parādījušās sūces Stradiņa slimnīcas jaunā korpusa jumta logos, taču slimnīcas darbu tas netraucē, aģentūrai LETA pirmdien pastāstīja slimnīcas pārstāve Lāsma Sīle.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu