Latvijā darbu sāks jauns tūrisma operators

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Latvijā darbu sācis jauns tūrisma operators «Kidy Tour», informēja «Kidy Tour» korporatīvās komunikācijas vadītāja Karolina Kažukauskaitė.

«Kidy Tour» lidojumus no Rīgas uzsāks 2018.gada pavasarī. Plānots, ka nākamajā gadā no Latvijas uz Turcijas kūrortpilsētu Antāliju dosies atpūsties 5000 ceļotāju.

«Kidy Tour» direktors Gvidas Aukštuolis norāda, ka, uzņēmumam gandrīz pirms diviem gadiem sākot darbību Lietuvā, tika izvirzīti ambiciozi mērķi biznesa attīstībai arī kaimiņvalstīs. «Latvija ir ceturtā valsts pēc Lietuvas, Igaunijas un Krievijas, kur mēs tagad sniedzam ceļojumu pakalpojumus. (..) Galvenais mūsu uzņēmuma koordinācijas centrs joprojām atradīsies Lietuvā,» pauž Akštuolis.

Pēc viņa teiktā, Latvijas tirgus ir ļoti pievilcīgs pakalpojumu eksportēšanai, jo klientu vajadzības ir tādas pašas kā Lietuvā. Turklāt «Kidy Tour» direktors uzver, ka Latvijas klients atšķiras ar atvērtību, viņam ir svarīga kvalitāte un cenas, tādēļ uzņēmumam ir visas iespējas iegūt popularitāti šajā valstī.

Šā gada astoņu mēnešu laikā ar «Kidy Tour» starpniecību uz Turciju un Ēģipti devās atpūsties 18 000 klientu no Lietuvas, Igaunijas un Krievijas. Plānots, ka līdz gada beigām šis skaits pieaugs līdz 30 000.

«Kidy Tour» 2015.gada 23.decembrī no Lietuvas tūrisma departamenta saņēma tūrisma operatora apliecību. Savukārt 2016.gada septembrī uzņēmums paziņoja par savas darbības attīstību Igaunijā un šā gada martā sāka darboties Krievijas tirgū.

Uzņēmums «Kidy Tour» darbojas Lietuvā, Igaunijā un Krievijā, un tas pieder lielākajam aviācijas holdingam Austrumeiropā «Avia Solution Group», kura akcijas tiek kotētas Varšavas vērtspapīru biržā.

«Kidy Tour» veic lidojumus uz Turcijas kūrortpilsētu Antāliju un Ēģiptes kūrortu Hurgadu. Ceļojumus iespējams pasūtīt vairāk nekā 350 tūrisma aģentūrās Lietuvā, Igaunijā un Krievijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu