Par € 17,3 miljoniem plāno realizēt Salu tilta kompleksa atjaunošanas 2.kārtu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Elvis Dāgs Vīgants/LETA

Piesaistot Eiropas Savienības (ES) Kohēzijas fonda finansējumu, Rīgas pilsētas pašvaldība par 17,3 miljoniem eiro plāno realizēt Salu tilta kompleksa atjaunošanas, pārbūves un izbūves 2.kārtu, trešdien nolēma Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas deputāti.

Rīgas domes lēmuma projekts paredz noteikt, ka Rīgas domes Satiksmes departaments ir atbildīgā institūcija par projekta pieteikuma «Salu tilta kompleksa atjaunošana, pārbūve un izbūve, 2.kārta» sagatavošanu un iesniegšanu Centrālajai Finanšu un līgumu aģentūrai (CFLA) Kohēzijas fonda finansējuma saņemšanai. Projektu plānots realizēt no 2018. līdz 2020.gadam.

Kopējais projekta finansējums paredzēts 17 343 451 eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Projekta kopējās attiecināmās izmaksas ir 15 262 704 eiro, no tiem Kohēzijas fonda finansējums ir 12 973 298 eiro, kas veido 85% no kopējām attiecināmajām izmaksām, un Rīgas pilsētas pašvaldības līdzfinansējums 2 289 406 eiro, kas veido 15% no attiecināmajām izmaksām. Savukārt kopējās neattiecināmās izmaksas ir 2 080 747 eiro.

Galējo lēmumu par projekta realizēšanu pieņems Rīgas dome.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu