«Latvijas Vēstneša» valdes locekļa amatā iecelts kādreizējais NEPLP loceklis Mjartāns

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

VSIA «Latvijas Vēstnesis» valdes locekļa amatā iecelts Dainis Mjartāns, informēja Tieslietu ministrijā (TM).

Mjartānam ir profesionālais maģistra grāds sabiedriskajās attiecībās, kā arī iegūta ilggadēja pieredze, darbojoties Nacionālās elektronikas plašsaziņas līdzekļu padomē (NEPLP), skaidro TM. Viņš pārstāv Reģionālo televīziju asociāciju un maijā tika apstiprināts arī NEPLP Sabiedriskās konsultatīvās padomes sastāvā.

Kopumā uz «Latvijas Vēstneša» valdes locekļa amatu pieteicās 11 pretendenti, bet uz otro kārtu tika izvirzīti četri. Mjartāns konkursa atlases komisijai iesniedza visperspektīvāko redzējumu par «Latvijas Vēstneša» tālāku darbību un attīstību, norāda TM.

Tieslietu ministrijas valsts sekretārs Raivis Kronbergs norāda, ka uz «Latvijas Vēstneša» valdes locekļa amatu pieteicās liels skaits pretendentu, kuri ir augsti kvalificēti nozares speciālisti. «Ceru, ka, piesakoties arī uz dažādām amata vietām valsts pārvaldē, būs vērojama tik pat liela interese un tik pat spēcīgi kandidāti kā tas bija šajā konkursā,» viņš norāda.

Kronbergs atzīmē, ka viens no būtiskākajiem «Latvijas Vēstneša» uzdevumiem ir portāla satura paplašināšana, lai nodrošinātu sabiedrības, valsts iestāžu un tiesu informācijas patiesu pieejamību. Tāpat ir svarīgi rast jaunus pakalpojumus, kuri sekmēs «Latvijas Vēstneša» attīstību, un svarīgi, lai valsts iedzīvotāji būtu informēti par savām tiesībām, pienākumiem un atbildību.

Mjartāns darbu jaunajā amatā sāk no 1.septembra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu