«Mēness aptieku» pārvaldītājas apgrozījums pērn pieaudzis par 20,2%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Zīmola «Mēness aptiekas» tīkla pārvaldītājas AS «Sentor Farm aptiekas» apgrozījums pērn bija 124,114 miljoni eiro, kas ir par 20,2% vairāk nekā 2015.gadā, bet uzņēmuma peļņa pērn bija 3,338 miljoni eiro, kas ir pieaugums par 18,4%, liecina «Firmas.lv» informācija.

Uzņēmuma apgrozījums 2015.gadā bija 103,274 miljoni eiro, bet peļņa - 2,819 miljoni eiro.

Vadības ziņojumā teikts, ka pagājušajā gadā uzņēmuma galvenais fokuss bija farmaceitiskās apkalpošanas kultūras un kvalitātes celšana. Uzņēmums turpināja un arī plānot turpināt ieguldīt līdzekļus darbinieku profesionālajā izaugsmē.

Galvenā uzņēmuma ievirze turpmākajā attīstībā tiek saistīta ar farmaceitiskās aprūpes kvalitātes uzlabošanos un farmaceita kā nozīmīga veselības aprūpes profesionāļa lomas pieaugumu sabiedrībā, norādīts vadības ziņojumā.

«Sentor Farm aptiekas» iekļautas vietējā holdingā AS «Repharm», kam pieder arī zāļu lieltirgotava AS «Recipe Plus», augu valsts ārstniecisko līdzekļu ražotāja AS «Rīgas farmaceitiskā fabrika», AS «Veselības centru apvienība» un SIA «Centrālā laboratorija».

AS «Sentor Farm aptiekas» dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 199 000 eiro. Aptieku tīklā apvienotas vairāk nekā 200 aptiekas un astoņas aptieku filiāles Rīgā un reģionos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu