«21st Century Fox» ceturkšņa peļņa sarukusi par 16%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ruperta Mērdoka kontrolētā mediju un izklaides grupa «21st Century Fox» pagājušā biznesa gada ceturtajā ceturksnī, kas noslēdzās jūnijā, strādāja ar 476 miljonu dolāru (402,9 miljonu eiro) tīro peļņu, un tas ir par 16% mazāk nekā attiecīgajā laika periodā pirms gadam, teikts uzņēmuma publiskotajā paziņojumā.

Peļņas kritums galvenokārt tiek skaidrots ar vājajiem finanšu rezultātiem filmu segmentā, kurā ienākumi kritušies par 11,5%.

Tikmēr «21st Century Fox» pārdošanas apjoms iepriekšējā ceturksnī palielinājies par 1,5% - līdz 6,75 miljardiem dolāru.

Kā ziņots, «21st Century Fox» gaida regulatoru apstiprinājumu, lai pilnībā pārņemtu britu raidorganizāciju «Sky», par to samaksājot 14,8 miljardus dolāru.

«21st Century Fox» jau tagad pieder 39% «Sky» akciju.

«21st Century Fox» kontrolē «Fox» studiju Holivudā, kā arī plašu televīzijas aktīvu tīklu, tostarp «Fox» apraides un kabeļtelevīzijas biznesu, televīzijas kanālu grupas «National Geographic Channels», «Fox Pan American Sports», «MundoFox» un STAR, kā arī 28 vietējās televīzijas stacijas. «21st Century Fox» grupā ir arī maksas televīzijas pakalpojumu sniedzēji Eiropā un Āzijā, tostarp «Sky Deutschland», «Sky Italia» un daļa akciju «BSkyB» un «Tata Sky».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu