Ražas novākšanas laikā Rīgā atcels pārvietošanās ierobežojumus zemnieku kravas transportam

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

No 2.augusta līdz 17.augustam un no 21.augusta līdz 17.septembrim Rīgā tiks atcelti pārvietošanās ierobežojumi zemnieku kravas transportam, informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļas pārstāvis Uģis Vidauskis.

Lauksaimnieku kravas transportam uz laiku tiek atcelti braukšanas ierobežojumi pa vairākām pilsētas ielām, jo ir nepieciešams nodrošināt graudaugu un rapšu ražas nogādāšanu Rīgas ostā. Ar šādu lūgumu pie Rīgas domes vērsusies biedrība «Zemnieku Saeima».

Tādēļ kravas transportlīdzekļu kustība no 2.augusta līdz 17.augustam un no 21.augusta līdz 17.septembrim būs atļauta 11.novembra krastmalā, Eksporta ielas posmā no Muitas ielas līdz Rīgas pasažieru ostai, Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz 13.janvāra ielai, Uzvaras bulvāra posmā no Akmens tilta līdz Valguma ielai, uz Akmens tilta un Raņķa dambī.

Tāpat šie ierobežojumi tiks atcelti Akmeņu ielas posmā no Mūkusalas ielas līdz Jelgavas ielai, Daugavgrīvas ielas posmā no Raņķa dambja līdz Lidoņu ielai, Jelgavas ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Vienības gatvei, Mūkusalas ielas posmā no Kārļa Ulmaņa gatves līdz Akmeņu ielai, Valguma ielas posmā no Akmeņu ielas līdz Uzvaras bulvārim, kā arī Vienības gatves posmā no Jelgavas ielas līdz Kārļa Ulmaņa gatvei.

Parasti kravas transportam liegts pārvietoties pa pilsētas centru intensīvās satiksmes stundās - darba dienu rītos no plkst.7 līdz 10 un vakaros no plkst.16 līdz 19.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu