Pērn audzis «Bite Latvija» apgrozījums un peļņa

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Mobilo sakaru operatora SIA «Bite Latvija» («Bite») apgrozījums pagājušajā gadā bija 78,971 miljons eiro, kas ir par 17,4% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt uzņēmuma peļņa pieauga par 39,7% un bija 7,345 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka 2016.gadā uzņēmums turpināja investēt līdzekļus tīkla infrastruktūras un tehnoloģiju attīstībā, tostarp tīkla paplašināšanā, un uzņēmuma sniegtos pakalpojumus novērtējuši 550 000 klientu.

Kopumā «Bite» tīklā ar 4G internetu aprīkotas 176 bāzes stacijas, no kurām 25 uzceltas no jauna. Tāpat uzstādītas 80 4G+ stacijas, kas ļāvis palielināt datu pārraides ātrumu uzņēmuma tīklā par 20%.

Pārskatāmā nākotnē «Bite» mērķis ir nostiprināt pozīcijas biznesa segmentā, ieviešot piedāvājumā pilna servisa biznesa pakalpojumus, tostarp produktus, kas cieši sasitīti ar digitālo dzīvesveidu - mobilos maksājumus, banku risinājumus, kā arī lietu internetu.

2015.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 67,258 miljoni eiro, bet peļņa - 5,258 miljoni eiro.

«Bite Latvija» pamatkapitāls ir 99,085 miljoni eiro, un tas pilnībā pieder Lietuvā reģistrētajam «Bite Lietuva».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu