Jaunā «Škoda» pilna servisa dīlera centra «Green Motors» izveidē investēs vairāk nekā četrus miljonus eiro

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Erikas Ovčarenko / 15min.lt

Jaunā automašīnu zīmola «Škoda» pilna servisa dīlera centra «Green Motors» izveidē paredzēts investēt vairāk nekā četrus miljonus eiro, aģentūrai LETA pastāstīja uzņēmuma «Auto 100 Latvijas filiāle» pārstāvis Ģirts Avotiņš.

Šis centrs atradīsies Rīgā, Krasta ielā 5. Tā atklāšana plānota oktobrī. Patlaban ir sākusies «Green Motors» būvniecība. Šī salona investori ir «Skandi Motors», norādīja Avotiņš.

Taču «Auto 100 Latvijas filiāle» iecerējusi izveidot vēl vienu «Škoda» pilna servisa dīlera centru, tā izveide patlaban ir projektēšanas stadijā. To paredzēts atklāt 2019.gada sākumā. Tas atradīsies Rīgā, Biķernieku ielā 125. Šī projekta investors ir Igaunijā bāzēta kompānija «TKM Auto OÜ», kuras 100% īpašnieks ir «Tallinna Kaubamaja Grupp».

LETA jau vēstīja, ka no 1.oktobra par «Škoda» zīmola attīstību un interesēm Latvijas tirgū sāks rūpēties Igaunijas kompānijas «Auto 100» pārvaldītā «Auto 100 Latvijas filiāle». Patlaban šo zīmolu vēl pārstāv uzņēmums SIA «Karlo motors», kas ir mainījis attīstības stratēģiju, turpmāk kļūstot par multizīmola izplatīšanas uzņēmumu.

Tāpat «Auto 100» turpina darbu pie «Škoda» pārstāvniecību attīstības Vidzemes, Kurzemes un Latgales reģionos, atklāja Jansons.

«Auto 100» Latvijas filiāle ir Igaunijā bāzētās AS «Auto 100» filiāle Latvijā. «Auto 100» Igaunijā izplata tādus zīmolus kā «Škoda» un «Porsche», vienlaikus esot arī oficiālais «Lamborghini» automašīnu izplatītājs Baltijā un Somijā, kā arī autorizēts «Bentley» servisa partneris Igaunijā.

«Auto 100» pieder investīciju kompānijai AS «Adole Invest», kas ir daļa no Dānijas uzņēmuma «Semler Gruppen», kas ir Dānijas lielākais nozares uzņēmums ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi. «Semler Gruppen» Dānijā pārstāv visus «Volkswagen Grupas» zīmolus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu