«Tele2» turpmāk nepastarpināti piederēs «Tele2 Sverige Aktiebolag»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Mobilo sakaru operators SIA «Tele2» turpmāk nepastarpināti piederēs Zviedrijā reģistrētajam «Tele2 Sverige Aktiebolag», liecina «Firmas.lv» informācija.

Līdz šim «Tele2» īpašnieks bija «Tele2 Sverige Aktiebolag» piederošais SIA «Tele2 Holdings», kam piederēja arī informācijas tehnoloģiju (IT) pakalpojumu sniedzējs SIA «Tele2 Shared Service Center». Abi holdingam piederošie uzņēmumi pašlaik nepastarpināti pieder «Tele2 Sverige Aktiebolag».

Reorganizācija «Tele2 AB» grupā Latvijā tika sākta februārī un tika skaidrota ar to, ka tādējādi varēs izvairīties no funkciju pārklāšanās un nodrošināt efektīvu pārvaldību, kā arī tiks vienkāršota grupas struktūra Latvijā, ļaujot samazināt administratīvās izmaksas.

SIA «Tele2» dibināts 1995.gadā. Uzņēmuma apgrozījums pērn sasniedza 111,224 miljonus eiro, bet peļņa - 16,030 miljonus eiro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu