«Hesburger» par nepilnu miljonu eiro iegādājies telpas Vecrīgā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Somijas ātrās ēdināšanas tīkls «Hesburger», ieguldot nepilnu miljonu eiro, iegādājies tirdzniecības platības ēkā, kas atrodas Vecrīgā, Vaļņu ielā 31/33, informēja nekustamā īpašuma konsultāciju kompānija «Colliers International».

Kā uzsver «Colliers International» pārstāvji, tas ir lielākais investīciju darījums ielu tirdzniecības telpu segmentā pēdējo piecu gadu laikā.

Ēka celta 18.gadsimtā pēc arhitekta Nikolaja Hercberga projekta. Kopš 1992.gada šajās telpās atradās pulksteņu veikals «Stūrītis».

«Hesburger» šajās telpās plāno atvērt vēl vienu ātrās ēdināšanas ēstuvi, tā izveidē ieguldot 400 000 eiro, norādīja «Hesburger» attīstības direktore Ieva Salmela.

Viņa arī skaidroja, ka Rīgas centra rajons ir stratēģiski izdevīgākā teritorija biznesa attīstībai klientu plūsmas dēļ.

«Arī mūsu pārdošanas rādītāji Rīgas centrā norāda uz augstu klientu interesi, tāpēc jaunas vietas atvēršana šajās telpās būs ieguvums gan mūsu klientiem, gan uzņēmuma darbībai kopumā.»

«Colliers International» piemeklēja piemērotas telpas, kā arī organizēja darījuma slēgšanas procesu.

Jau vēstīts, ka pērn «Hesburger» apgrozījums Lietuvā pieauga par nepilnu ceturto daļu - līdz 17,9 miljoniem eiro. Latvijā apgrozījums sasniedza 19,8 miljonus eiro, kas ir par 10,5% vairāk nekā 2015.gadā, savukārt Igaunijā apgrozījums pērn bija 20,3 miljoni eiro, kas ir par 7% vairāk nekā iepriekšējā gadā.

Ar zīmolu «Hesburger» ātrās ēdināšanas restorāni darbojas deviņās valstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu