Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma darbu atsācis tirdzniecības centrs «Jugla»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere / LETA

Pēc vairāku mēnešu pārtraukuma darbu atsācis tirdzniecības centrs «Jugla», kurā 13.martā bija izcēlies ugunsgrēks, informēja tirdzniecības centra «Jugla» direktors Raimonds Kairovs.

Apmeklētājiem ir atvērts tirdzniecības centra otrais stāvs, kā arī pirmajā stāvā darbu ir sākušas atsevišķas tirdzniecības vietas. Informāciju par centra darbības atjaunošanai ieguldīto līdzekļu apjomu «Juglas» pārstāvji neatklāj. Centra pirmajā stāvā šī gada rudenī galvenā pārtikas un ikdienas preču tirdzniecības vieta būs «Rimi» lielveikals, kas patlaban tiek rekonstruēts.

Viņš skaidroja, ka pēc ugunsgrēka ēkā tika veikta tās nesošo konstrukciju detalizēta tehniskā izpēte un izvērtēta ēkas ekspluatācijas drošība. Veicot jumta konstrukciju, sienu nesošu konstrukciju un inženierkomunikāciju atjaunošanu un rekonstrukciju, tika novērstas ugunsgrēka radītās sekas atbilstoši visiem Būvniecības valsts kontroles biroja norādījumiem.

Jau vēstīts, ka 13.martā tirdzniecības centra sporta klubā, aizdegoties saunai, izcēlās ugunsgrēks, kā rezultātā aizdegās centra jumts.

Kopumā izdeguši 175 kvadrātmetri jumta konstrukcijas un 30 kvadrātmetri otrajā stāvā, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Valsts policijas preses pārstāve Gita Gžibovska aģentūrai LETA pastāstīja, ka policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma nodaļas par noziegumiem pret īpašumu, tomēr pašreizējā informācija neliecina, ka būtu noticis noziegums. Ugunsgrēks varētu būt izcēlies sporta kluba saunā.

Izsaukums uz ugunsgrēku sabiedriskā ēkā Juglas krastmalā tika saņemts plkst.7.31. Ierodoties notikuma vietā, VUGD darbinieki konstatēja, ka ēkā dega sporta zāle otrajā stāvā un jumts.

Kā liecina «Firmas.lv» informācija, «RCH Management» apgrozījums bija 3,178 miljoni eiro, bet peļņa - 912 443 eiro. SIA «RCH Management» dibināta 2013.gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 12 033 706 eiro. «RCH Management» pilnībā pieder Nrvēģijas uzņēmumam «Riga Center Holding».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu