Kristaps Porziņģis un Mindaugas Kuzminskas kļuvuši par bankas kartes zīmola vēstnešiem

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

«New York Knicks» basketbolisti Kristaps Porziņģis un Mindaugas Kuzminskas un banka Citadeleir parakstījuši līgumu parCitadeles «X» kartes popularizēšanu Baltijā.

Latvijā «X» kartei galvenais vēstnesis būs Kristaps Porziņģis. Savukārt Lietuvā «X» karti aktīvi popularizēs arī «New York Knicks» basketbolists, lietuvietis Mindaugas Kuzminskas. Šie basketbolisti ir talanti, kas aizrauj un iedvesmo.

Kristaps Porziņģis norāda, ka «Banku kartes lielākoties ir ļoti līdzīgas, taču «X» karte man patīk. Tai ir traks reklāmas koncepts un tāda lojalitātes programma, kādu redzu pirmo reizi. Lietoju šo karti jau mēnesi, esmu paguvis to ieteikt arī brāļiem, un mierīgu sirdi iesaku ikvienam. Esiet gatavi redzēt mani arī reklāmā uz tramvaja un televīzijā.»

Savukārt Mindaugas Kuzminskas uzzsver, ka «Man patīk, ka ar Kristapu ne tikai spēlējam kopā, bet arī esam vēstneši jaunajai kredītkartei. Mēs ar Kristapu jokojāmies, ka mums vēl tikai pietrūkst komandas biedrs no Igaunijas.»

«X» kartes lietotājiem ir pieejama apdrošināšana, individuāls kredītlimits, atlaižu un punktu apmaiņas lojalitātes programma RELAX, iespēja par pirkumiem iegūt aviobiļetes un citas priekšrocības.

Kredītkaršu zīmoluar trīs veidu kartēm: «X Karte», «X Platinum» un «X Infinite» izveidojusi un izsniedz banka Citadele sadarbībā ar Visa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu