Maijā augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Jūrmalā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Maijā ir augušas sērijveida dzīvokļu cenas Ogrē, Jelgavā, Salaspilī un Jūrmalā, teikts nekustamo īpašumu kompānijas «Arco Real Estate» sērijveida dzīvokļu tirgus pārskatā.

Šā gada maijā Ogres sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 1,3%. Dzīvokļu vidējā cena palielinājās līdz 522 eiro par kvadrātmetru, bet 2017.gadā dzīvokļu cenas kopumā jau pieauga par 8,9%.

Maijā Ogrē cenas palielinājās divu līdz četru istabu dzīvokļiem, bet vienistabas dzīvokļu cenas saglabājās bez izmaiņām. Ogrē bija salīdzinoši maz dzīvokļu piedāvājumu, ko var uzskatīt par vienu no galvenajiem cenu pieauguma iemesliem, skaidro «Arco Real Estate».

Jūrmalā, Kauguros maijā sērijveida dzīvokļu cenas palielinājās par 0,3%. Dzīvokļu viena kvadrātmetra vidējā cena sasniedza 497 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma dzīvokļu cenas Kauguros kopumā palielinājās par 5,9%. Dzīvokļu cenas Kauguros, salīdzinot ar citām vietām Rīgas apkārtnē, pieaug vislēnāk, teikts pārskatā.

Salaspilī dzīvokļu cenas maijā palielinājās par 1,8% un sērijveida dzīvokļu vidējā cena pieauga līdz 579 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma sērijveida dzīvokļu cenas Salaspilī kopumā palielinājās par 8,6%, un cenas līdzīgi kā Rīgas mikrorajonos turpina pieaugt.

Arī Jelgavas dzīvokļu cenas maijā turpināja palielināties - mēneša laikā cenas pieauga par 1,9%. Sērijveida dzīvokļu vidējā cena maijā sasniedza 448 eiro par kvadrātmetru. Kopš 2017.gada sākuma Jelgavā sērijveida dzīvokļu cenas pieauga par 11,1%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu