«Venden» plāno ieguldīt € 340 000 PET pudeļu ražošanai

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Ūdens ražotājs un tirgotājs SIA «Venden» plāno ieguldīt 340 000 eiro energoefektīvas iekārtas iegādē dabīgā minerālūdens PET pudeļu ražošanai, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Investīciju projektu plānots īstenot, piesaistot Eiropas Savienības (ES) finansējumu programmā «Veicināt efektīvu energoresursu izmantošanu, enerģijas patēriņa samazināšanu un pāreju uz AER apstrādes rūpniecības nozarē».

Projekta īstenošanai ir izsludināts arī iepirkumu konkurss, kuram pretendenti var pietiekties līdz šā gada 15.jūnijam. Investīciju projektu plānots īstenot līdz 2018.gada 1.oktobrim.

Aģentūrai LETA neizdevās sazināties ar kompānijas izpilddirektoru Aldi Škutānu, lai noskaidrotu plašāku informāciju par projekta īstenošanas mērķiem.

Jau ziņots, ka «Venden» pamatdarbības veids ir avota ūdens un dabīgā minerālūdens ieguve, ražošana un pārdošana. Dabiskais avota ūdens tiek iegūts Gaujas nacionālajā parkā no «Mežuļu» avota, kura ūdens, plūstot caur kvarca smilšu iegulām, dabiskā veidā tiek attīrīts un nesatur kaļķi. Uzņēmums sniedz pilnu fasētā ūdens piegādes pakalpojumu ciklu, veicot saražotā ūdens piegādi klientiem, kā arī ūdens lietošanas iekārtu iznomāšanu. «Venden» produkcija tiek piegādāta patērētājiem gan tiešā veidā, gan ar mazumtirdzniecību.

SIA «Venden» reģistrēta 1997.gadā Rīgā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 28 440 eiro. «Venden» īpašnieki ar 50% kapitāldaļu katrs ir Eduards Magelis un SIA «Mica tehnoloģijas», kas savukārt pilnībā pieder Kristinai Jaseļskai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu