«Paulig Coffee Latvia» apgrozījums pērn pieauga par 32,3%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Kafijas, tējas, kakao un garšvielu vairumtirgotājs «Paulig Coffee Latvia» pērn strādāja 2,777 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 32,3% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas zaudējumi samazinājās četras reizes un bija 65 186 eiro, liecina «Firmas.lv» publiskotais gada finanšu pārskats.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka pērn kompānija sekmīgi turpināja savu saimniecisko darbību. Atsevišķi analizējot katras nodaļas finanšu rādītājus, uzņēmuma vadība izlēma nomainīt tehniskās nodaļas vadītāju, kas tika paveikts 2016.gada augustā. «Var uzskatīt, ka ir pabeigta sabiedrības vadības komandas restrukturizācija, kas pozitīvi ietekmēja tehniskās nodaļas izdevumu samazināšanu un sabiedrības finanšu kopējo rezultātu,» norāda kompānijas vadība.

Pērn kompānija investēja kafijas aparātu iegādē, kā arī norakstīja kafijas aparātu rezerves daļas, kuru iztrūkums tika konstatēts inventarizācijas laikā.

2017.gadā kompānija plāno pilnveidot un uzlabot savu darbību, ieviešot procesus, kas palīdz uzraudzīt nodaļu darbu. Kompānija arvien vairāk tiks iesaistīta «Paulig» grupas kopējos procesos, līdz ar to palielināsies ikdienas izmaksas. Nākotnē kompānija plāno pārskatīt un ieviest īstermiņa un ilgtermiņa stratēģiju, lai palīdzēs palielināt pārdošanas apmērus. Tāpat kompānija šogad plāno veiksmīgi ieviest «Paulig kafija» zīmola jauno brendingu Latvijā.

2015.gadā «Paulig Coffee Latvia» strādāja ar 2,098 miljonu eiro apgrozījumu un 260 782 eiro zaudējumiem.

«Paulig Coffee Latvia» ir reģistrēts 2000.gadā. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir «Paulig Coffee Estonia».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu