«Lattelecom Technology» apgrozījums pērn saruka par 15%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmuma «Lattelecom Technology» apgrozījums pērn bija 18,133 miljoni eiro, kas ir par 15% mazāk nekā 2015.gadā, tikmēr uzņēmuma peļņa saruka par 4,8% un bija 2,384 miljoni eiro, liecina «Firmas.lv» informācija.

Finanšu pārskata vadības ziņojumā teikts, ka aizvadītā gada laikā uzņēmums realizējis vairākus nozīmīgus informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) un IT ārpakalpojumu projektus Latvijā un Lietuvā, tai skaitā «Lattelecom» grupas pasūtījumus IT sistēmu izveidē un uzturēšanā, datu centru pakalpojumu nodrošināšanā un korporatīvo klientu apkalpošanā.

Tāpat ziņojumā norādīts, ka ar 2017.gada 1.janvāri uzņēmums paliek tikai par programmatūras pakalpojumu nodrošinātāju Latvijā un ārvalstīs, jo beidzies līgums ar «Lattelecom» par korporatīvā segmenta un datu centru apkalpošanu.

SIA «Lattelecom Technology» 2015.gada apgrozījums sasniedza 21,334 miljonus eiro, bet peļņa - 2,274 miljonus eiro. Uzņēmums pilnībā pieder «Lattelecom».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu