«Čili pica» apsaimniekotāja «Čilija Pizza» apgrozījums pērn samazinājās par 4,3%

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva

Ātrās ēdināšanas restorānu tīklu «Čili pica» apsaimniekotājs «Čilija Pizza» pagājušajā gadā strādāja ar 7,139 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 4,3% mazāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa bija 16 877 eiro, pretēji 313 351 eiro zaudējumiem 2015.gadā, liecina «Firmas.lv» publiskotais uzņēmuma gada pārskats.

Kompānijas finanšu pārskata vadības ziņojumā sacīts, ka pērn kompānijas restorānu tīklā saglabājās 14 picērijas, kas ir tikpat, cik gadu iepriekš. Taču 2016.gada 22.jūnijā uz laiku tika slēgta uzņēmuma picērija tirdzniecības centrā «Domina» saistībā ar tirdzniecības centra «Domina» daļas rekonstrukciju, kurā bija izvietota «Čili pica» picērija. Picērijas slēgšana uz laiku tirdzniecības centrā «Domina» bija galvenais kompānijas ieņēmumu krituma iemesls iepriekšējā gadā salīdzinājumā ar gadu iepriekš.

«Čilija Pizza» vadība norāda, ka šogad plānots turpināt attīstīt «Čili pica» restorānu tīklu. To apliecina arī jaunas koncepcijas «Čili Pizza» atvēršana tirdzniecības centrā «Domina» šogad 13.martā. Tāpat kompānija ir noslēgusi arī jaunu telpu nomas līgumu ar tirdzniecības centru «Spice Home», kur šogad iecerēts atvērt jaunu picēriju.

Šogad kompānija plāno turpināt uzlabot «Čilija Pizza» rentabilitāti un finanšu rezultātus, attīstot jaunu koncepciju «Čili-Take Away» jeb picu līdzņemšanai, atverot jaunas picērijas un renovējot esošās. Kompānija galveno uzmanību joprojām pievērsīs tam, lai paaugstinātu klientu apkalpošanas kvalitāti un galvenos darbības rādītājus.

Jau ziņots, ka 2015.gadā «Čilija Pizza» strādāja ar 7,461 miljona eiro apgrozījumu un 313 351 eiro zaudējumiem.

Ēdināšanas uzņēmuma «Čilija Pizza» pamatkapitāls ir 753 660 eiro. Kompānijas vienīgā īpašniece ir Lietuvas «Čili Holdings», liecina informācija «Firmas.lv».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu