Amatu atstās ilggadējais «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Vanags

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Amatu atstās ilggadējais Latvijas nacionālās aviokompānijas «airBaltic» korporatīvo komunikāciju viceprezidents Jānis Vanags.

Vanags apliecināja, ka pieņēmis lēmumu par karjeras maiņu, lai neapstātos savā profesionālajā attīstībā. Oficiāli darba attiecības ar nacionālo aviokompāniju viņam paredzēts pārtraukt vasarā. «»airBaltic» ir viena no labākajām reģionālajām lidsabiedrībām pasaulē ar izcilu profesionāļu komandu. Pēdējos trijos gados papildus «airBaltic» manas zināšanas un kvalifikāciju izmantojušas gan tādas starptautiskas organizācijas kā ANO un IATA [Starptautiskā gaisa transporta asociācija], gan arī pasaules lielākās lidsabiedrības un aviācijas organizāciju vadītāji,» klāstīja Vanags.

Taujāts, vai turpmākās darba gaitas saistītas ar kādu no šīm starptautiskajām organizācijām vai kādu citu aviokompāniju, Vanags, pamatojoties uz konfidencialitātes vienošanos, patlaban to neatklāja. «Es tikai ceru izmantot īso pauzi atelpai, pirms piekrītu vienam no jaunajiem piedāvājumiem,» viņš piebilda. Vanags darbu nacionālās aviokompānijas «airBaltic» vadības komandā sāka 2007.gadā.

Soctīklos šis fakts ir pamanīts un tiek apspriests diezgan plaši.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu