«Datakom» piedāvās «IBM» biznesa finansēšanas pakalpojumus

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Informācijas tehnoloģiju (IT) uzņēmums SIA «Datakom» piedāvās pasaulē pazīstamos ASV IT korporācijas «International Business Machines Corp.» (IBM) biznesa finansēšanas pakalpojumus, sniedzot atbalstu tehnoloģisko risinājumu iegādē un uzņēmējdarbības attīstībā, informēja uzņēmuma pārstāvji.

«Datakom» sadarbībā ar «IBM» saviem klientiem piedāvās globālās finansēšanas pakalpojumus trijās kategorijās un iespējas iegādāties «IBM» tehnoloģiskos risinājumus. Piedāvāto pakalpojumu klāsts ietver palīdzību klientam nepieciešamo tehnoloģisko risinājumu iegādē, izmantojot līzinga vai aizdevuma pakalpojumus, palīdzību ražotājiem, sniedzot finansiālu atbalstu tehnoloģiju izstrādātājiem un izplatītājiem, kā arī ieguldījumu atgūšanas pakalpojumus – produktu pārstrādi, atpirkšanu vai tālāko pārdošanu.

Kā liecina «IBM» pētījuma rezultāti, klienti bieži vien nemeklē finansēšanas pakalpojumu/konsultāciju iespējas, jo nav par tām informēti. Bieži dažādi uzņēmējdarbības plāni netiek attīstīti, jo autoriem pietrūkst finanšu līdzekļu, ir neelastīgi/neizdevīgi kreditēšanas vai konkrēta darījuma noteikumi, utt.

Kā norādīja «Datakom» valdes priekšsēdētājs Uldis Semeiks, neinformētības un nezināšanas dēļ dažādos pārdošanas vai iegādes darījumos uzņēmumi var zaudēt lielas naudas summas, tādēļ «IBM» piedāvātie pakalpojumi palīdzēs nodrošināt, ka klienta plānotais darījums notiek, turklāt viņam visizdevīgākajā veidā.

Pēc «IBM» Biznesa partneru vadītāja Baltijas valstīs Giedriusa Zukauskas teiktā, «IBM» sadarbība ar «Datakom» sākta šā gada aprīlī, kad visās Baltijas valstīs «IBM» sāka nodrošināt finansēšanas programmu «IBM Global Financing», sniedzot vietējiem uzņēmumiem lielākas iespējas uzņēmējdarbības attīstīšanā.

«IBM» ir pasaulē lielākais informācijas tehnoloģiju programmatūras un pakalpojumu uzņēmums ar vairāk nekā 100 gadu pieredzi. Tam ir pārstāvniecības vairāk nekā 170 valstīs un tā galvenais birojs atrodas Ņujorkā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu