Viesnīcu «Grand Hotel Kempinski Riga» plāno atvērt jūnijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Starptautiskās pieczvaigžņu viesnīcu ķēdes viesnīcu «Grand Hotel Kempinski Riga» plānots atvērt šā gada jūnijā, pastāstīja viesnīcas pārstāve Līva Laiviņa.

Tomēr viņa norādīja, lai arī ir zināms aptuvenais laiks, kad «Grand Hotel Kempinski Riga» tiks atklāta, pašlaik nav zināms precīzs datums, kad tas varētu notikt.

Taujāta, vai ir bijušas kādas izmaiņas sākotnēji viesnīcas pārbūvei plānotajās investīcijās, Laiviņa sacīja, ka pašlaik vēl norisinās «Grand Hotel Kempinski Riga» remontdarbi, tādēļ par kopējo ieguldījumu apmēru ir pāragri runāt.

Jau vēstīts, ka 2014.gadā tika paziņots par viesnīcas «Rīga» pārveidošanu pirmajā starptautiskā viesnīcu tīkla «Kempinski Hotels» viesnīcā Latvijā.

Tās izveidei tolaik tika piesaistīts «Swedbank»' finansējums 20 miljonu eiro apmērā.

Sākotnēji viesnīcu bija paredzēts atvērt 2015.gada decembrī.

Pieczvaigžņu viesnīcā «Grand Hotel Kempinski Riga» būs 140 numuri un deviņi ekskluzīvi apartamenti, viesnīcas rekonstrukcijā kopumā plānots ieguldīt aptuveni 30 miljonus eiro.

Restaurētajā viesnīcā būs arī SPA centrs, konferenču zāles, restorāni un bāri, jumta terase ar skatu uz Latvijas Nacionālo operu, kā arī citi pakalpojumi.

«Kempinski Hotels» ir starptautiska viesnīcu ķēde, kas 1897.gadā dibināta Vācijas pilsētā Berlīnē un uzskatāma par Eiropā senāko luksusa klases viesnīcu tīklu. «Kempinski Hotels» ķēdē patlaban ietilpst vairāk nekā 70 viesnīcas Eiropā, Vidējos Austrumos, Āfrikā, Dienvidamerikā un Āzijā, tostarp viesnīca Viļņā, kas tika atklāta 2012.gadā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu