Infografika: Ieguvumi no dzīvības apdrošināšanas

TVNET | FINANCENET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Tā dēvētajās vecajās Eiropas valstīs pieņemts vispirms apdrošināt savu un tuvinieku dzīvību un tikai pēc tam - mantu. Latvijā joprojām notiek otrādi - iedzīvotāji vispirms apdrošina mantu un tikai tad - dzīvību. Tradīcija krāt līdzekļus savai vai bērnu nākotnei, izglītībai, pensijai, izmantojot uzkrājošās apdrošināšanas piedāvājumu, Latvijā vēl ir attīstības procesā.

Tieši šobrīd Latvijā uzkrājumu veidošanai ar dzīvības apdrošināšanas palīdzību vēl ir labvēlīgi nosacījumi - valsts šo uzkrāšanu veicina, sniedzot iespēju atgūt daļu iemaksātā iedzīvotāju ienākuma nodokļa. Pat pie šīs labvēlīgās politikas tikai apmēram 12 % Latvijas iedzīvotāju dzīvība ir apdrošināta. Vai šīs priekšrocības saglabāsies arī turpmāk? Tas atkarīgs no izmaiņām jaunajā nodokļu politikā. Daži svarīgākie fakti par dzīvības apdrošināšanu - infografikā.

Foto: Publicitātes foto
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu